ناشناس
سوال 291756
با سلام .<br>شوهر خاله بنده چند وقت پیش بر اثر سانحه رانندگی فوت کردند . می خواستم بپرسم آیا مقداری از دیه به همسر آن مرحوم می رسد یا خیر همه به پدر و مادر مرحوم می رسد ؟<br>دوم اینکه آیا پدر و مادر مرحوم می توانند برای گرفتن سرپرستی بچه اقدام کنند یا خیر ؟<br>(بچه 7 ساله می باشد و در حال حاضر با مادر خود زندگی می کند)<br>با تشکر .
ثبت پاسخ جدید
برای ثبت پاسخ، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
پاسخها
1 پاسخبا سلام
کاربر گرامی دیه مرد متوفی به همسر وی نیز تعلق می گیرد و در رابطه با سرپرستی طفل باید عرض کنم که با استناد به ماده 1170 و 1171 قانون مدنی اگر یکی از والدین فوت کند حضانت طفل با کسی است که زنده می باشد و در این مورد حضانت طفل با مادر است و پدر و مادر متوفی حقی برای سرپرستی طفل ندارند.