ناشناس

سوال 297161

با سلام و عرض خسته نباشید..<br>می خواستم در مورد حق طلاق که این روزهاخانمها می خواهند در قباله شان ذکر شود اطلاعاتی داشته باشم. آیا منطقی است ، اسلامی است ،مگر حق طلاق ندارند؟ من در شرف ازدواجم و هیچگونه اطلاعی در این مورد ندارم. صمیمانه تشکر می کنم.<br>

ثبت پاسخ جدید

برای ثبت پاسخ، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

پاسخ‌ها

1 پاسخ

با سلام
کاربر گرامی طبق تبصره ماده 1133 قانون مدنی اصلاحی 19/8/1381 زن نیز می تواند با وجود شرایطی از جمله : ادامه زندگی همراه با مشقت ، تر ک زندگی توسط زوج ، اعتیاد زوج ، محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر ، ضرب و شتم مستمر زوج ، ابتلاء زوج به بیماریهای صعب العلاج تقاضای طلاق دهد ولی چنانچه در ضمن عقد نکاح حق طلاق به زوجه داده شود در این صورت زوجه می تواند در صورت عدم احراز شرایط فوق نیز دادخواست طلاق دهد ودر این صورت زوجه برای اخذ طلاق وکیل در توکیل است یعنی می تواند بدون رضایت مرد خود را مطلقه کند و این کاملا قانونی است و منافاتی با شرع و اسلام ندارد.