ناشناس
سوال 3505
اگر کسی در تلگرام فقط آیدی شما رو داره و شما بلاکش کنید و بعد آیدی خودتون رو عوض کنید، آیا شخص میتونه آیدی جدید شما رو ببینه؟ اگر بعد از عوض کردن آیدی آنبلاکش کنید آیا میتونه آیدی جدید شمارو از طریق مکالمات قبلی ببینه و دوباره به شما پیغام بده؟
ثبت پاسخ جدید
برای ثبت پاسخ، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
پاسخها
1 پاسخدر پاسخ به سوال اول، خیر نمیتونه.
در پاسخ به سوال دوم بله میتونه آی دی شما رو ببینه ولی دیگه نمیتونه بهتون پیام بده.