ناشناس
سوال 788599
با سلام .<br>من سال اخر مهندسی فناوری اطلاعات هستم<br>اگر فوق لیسانس معماری یا عمران بگیرم ایا می توانم حق امضا داشته باشم و مانند یک مهندس معماری یا عمران باشم ؟
ثبت پاسخ جدید
برای ثبت پاسخ، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
پاسخها
1 پاسخبا نام و یاد خدا
سلام،
دارندگان مدارك تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکترا معماری و عمران (بدون داشتن مدرك کارشناسی این رشته) در صورت شرکت در آزمون نظام مهندسی و در صورت تأیید کمیسیون ماده 7 قانون (کمیسیون هم ارزی) می توانند در حدود صلاحیت تعیین شده توسط کمیسیون مذکور پروانه اشتغال بکار دریافت نمایند. البته بنده گمان می کنم این پروانه اشتغال همه زمینه هایی را که دارندگان مدرک کارشناسی اجازه کار در آنها را دارند شامل نمی شود.
موفق و پیروز باشید
سلام،
دارندگان مدارك تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکترا معماری و عمران (بدون داشتن مدرك کارشناسی این رشته) در صورت شرکت در آزمون نظام مهندسی و در صورت تأیید کمیسیون ماده 7 قانون (کمیسیون هم ارزی) می توانند در حدود صلاحیت تعیین شده توسط کمیسیون مذکور پروانه اشتغال بکار دریافت نمایند. البته بنده گمان می کنم این پروانه اشتغال همه زمینه هایی را که دارندگان مدرک کارشناسی اجازه کار در آنها را دارند شامل نمی شود.
موفق و پیروز باشید