ناشناس
سوال 906814
با سلام خدمت مشاور گرامی من۲۶ سال دارم ومتولد ایرانم پدر ومادرم از زمان انقلاب در این کشورساکن شده اند طبق قانون تابعیت می خواهم تقاضای تحصیل تابعیت بکنم اگرممکن مرا راهنمایی کنید من باید به چه جاهایی مراجعه کنم؟ باتشکر
ثبت پاسخ جدید
برای ثبت پاسخ، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
پاسخها
1 پاسخسلام دوست گرامی كلیه اتباع خارجی طبق ماده 979 قانون مدنی میتوانند در صورتی كه دارای شرایط ذیل باشند تقاضای تحصیل تابعیت ایران را بنمایند. 1- به سن 18 سال تمام رسیده باشند. 2- پنجسال اعم از متوالی یا متفاوت بصورت قانونی در ایران ساكن بوده باشند. 3- فراری از خدمت نظامی در كشور متبوع خود نباشد. 4- در هیچ مملكتی به جنحه مهم یا جنایت غیرسیاسی محكوم نشده باشد. ضمناً كسانیكه به امور عامالمنفعه ایران خدمت یا مساعدت شایانی كرده باشند و همچنین اشخاصی كه دارای عیال ایرانی و از او اولاد دارند و یا دارای مقامات عالی علمی هستند، در صورتیكه دولت ورود آنها را به تابعیت ایران صلاح بداند، بدون رعایت شرط اقامت ممكن است با تصویب هیئت وزیران به تبعیت ایران قبول شوند.
موفق باشید
موفق باشید