اگر کسی در تلگرام فقط آیدی شما رو داره و شما بلاکش کنید و بعد آیدی خودتون رو عوض کنید، آیا شخص میتونه آیدی جدید شما رو ببینه؟ اگر بعد از عوض کردن آیدی آنبلاکش کنید آیا میتونه آیدی جدید شمارو از طریق مکالمات قبلی ببینه و دوباره به شما پیغام بده؟
من میخوام وارد تلگرام یک شخص شوم، حتی خود ایشان میدونند. یه تلگرام دیگه نصب کردم شماره اون شخصو زدم و بالاخره به سختی یه کد فرستاده شد به همون شماره، کد رو برام فرستادند کد رو زدم اما وارد نمیشه. چرا؟ باید چکار کنم؟